Lucka uprava Korcula

+385/20/715-241 zlu.korcula@hi.t-com.hr

Menu
Vizija, misija i ciljevi

VIZIJA

Vizija Županijske Lučke Uprave Korčula je učinkovito doprinjeti razvoju grada Korčula i pomorskog dobra doprinosom cijenjenim od strane potrošača, zaposlenika i cjelokupne zajednice.


MISIJA

Misija Županijske lučke uprave Korčula je uvjeriti da se pomorska dobra i lučko područje pod njenom ingerencijom razvijaju i djeluju na koordiniran, siguran i ekološki prihvatljiv način kojim bi se osigurala maksimalna učinkovitost i pogodnost brodarima kako bi se omogućio optimalni rast poslovanja, razvoj tehnologije, ulaganja, razvoja turističkog i gospodarskog potencijala regije, kvalitetan odnos sa zaposlenicima i poboljšanje sveukupne kvalitete života.


CILJEVI

Glavni ciljevi su podignuti razinu svjesti, znanja i mišljenja o Županjiskoj lučkoj upravi Korčula, osnažiti odnose s zaposlenicima i  lokalnom samoupravom. Zajedničkim snagama i predanim radom doprinjeti razvoju organizacije i grada i otoka Korčule te unaprijediti turistički i gospodarski potencijal, uz visoku ekološku osvješćenost i doprinos društvenom životu. Županijska lučka uprava Korčula pozitivnim ekonomskim rastom i željom za buduća ulaganja nastoji biti snažan strateški partner za razvoj grada Korčule te nastojati još uspješnije  pozicionirati Korčulu kao nautičku i turističku destinaciju što na domaćoj tako i na međunarodnoj razini, pritom vodeći računa o potrebama i željama građana Korčule.