top of page
Search
  • Writer's pictureŽupanijska lučka uprava Korčula

Potpisan 3.5 milijuna kuna vrijedan ugovor za izgradnju komunalne luke u "PORTO UŠ"

Ravnatelj Županijske lučke uprave Korčula Ante Tvrdeić i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković su danas u Splitu potpisali ugovor za projekt izgradnje komunalne luke u uvali Luka "Porto UŠ" vrijedan 3.5 milijuna kuna. Cijeli iznos dodijeljenih sredstava od strane Ministarstva mora, prometa i infrastrukture je bespovratan.



Uz ministra Butkovića i ravnatelja Tvrdeića, potpisivanju je sudjelovao i zamjenik župana Dubrovačko-neretvanske županije Joško Cebalo te državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver.


"Nakon što je potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava slijedi postupak javne nabave te javni poziv za iskaz interesa za korištenje komunalnog veza. Komunalna luka će imati 88 vezova za plovila lokalnog stanovništva duljine do 8 metara, vanjski gat duljine 100 metara koji je valobranskog tipa te unutrašnja strana s dvije duljine po 50 metara također za vez plovila lokalnog stanovništva", ističe ravnatelj Županijske lučke uprave Korčula Ante Tvrdeić.

132 views0 comments
bottom of page